MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Küçükece İletişim Bölge Müdürlüğüne atandı
Sağlık-Yaşam
23 Şubat 2024 Cuma 02:08

Küçükece İletişim Bölge Müdürlüğüne atandı

Atama kararlarına göre İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğüne Recep Küçükece atandı. Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ise Samsun’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlıklar ile kurum ve kuruluşlara yapılan üst düzey atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğüne Recep Küçükece atandı. Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ise Samsun’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne getirildi.

Kararla, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım getirildi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Türkoğlu atandı. Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Sinema Genel Müdürü olarak görevlendirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına Hasan Kaymak atandı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ekrem Candan getirildi. Veysi Kurt, Devlet Demir yolları İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne de Kadir Gurbetci atandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi