MENÜ
Erzurum 17°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KUDAKA’dan 9 projeye teknik destek
Araştırma İnceleme
31 Mayıs 2021 Pazartesi 16:30

KUDAKA’dan 9 projeye teknik destek

KUDAKA 2021 yılı teknik destek programı 2. Dönem sonuçları açıklandı. Erzurum’dan 8, Erzincan’dan 1 proje destek almaya hak kazandı.

KUDAKA 2021 yılı teknik destek programı 2. Dönem sonuçları açıklandı. Erzurum’dan 8, Erzincan’dan 1 proje destek almaya hak kazandı.

2021 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

2021 Yılı Teknik Destek Programı 2. Dönemine (Mart - Nisan) toplam 11 başvuru yapıldı. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari ve uygunluk kontrolleri yapılarak, 11 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçti. Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar başarılı oldu. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 9 proje listede yer aldı. Başarılı projeler listesinin Ajans internet adresinde yayımlandığı 31 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başvuru sahiplerinin en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere KUDAKA’ya müracaat etmeleri gerekiyor.

DESTEKLENECEK PROJELER

Desteklenecek projeler, Aziziye Gıda  Tarım ve  Hayvancılık  Müdürlüğü ÇBS (Çiftçi Bilgi Sistemi) Yazılımının  Programlanması ve  Kullanım Eğitiminin  Verilmesi,  Yakutiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Yeni Nesil  Fakülte Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlama Projesi, Vakıflar Erzurum Bölge Müdürlüğü Vakıflar Bölge  Müdürlüğüne Ait Tarihi  Eserlerin  Konservasyonunun  Yaptırılarak Müzede Sergilenmeye Hazır Hale  Getirilmesi İşi, Palandöken Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Disleksi Müdahale Programı Öğretmen Eğitimi, Kemaliye Belediye Başkanlığı Kemaliye Film ve Tanıtım Projesi,  Erzurum Teknik Üniversitesi İHA1 Ticari Pilot ve Eğitici Eğitimi, Uzundere  Belediyesi Tortum Şelalesinin Turizme Kazandırılması 1.Kısım Projesi Yapım İşi, Hınıs Belediyesi Kurumsal Hizmet Güler Yüzlü Belediyecilik projesi olarak açıklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi