MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurumspor’un efsane defansı yine ezber bozacak
Spor
12 Temmuz 2024 Cuma 10:36

Erzurumspor’un efsane defansı yine ezber bozacak

Erzurumspor’un son iki sezonda lige tutunmasında önemli rol ve payı olan Sağ bek Celal Hanalp de 'Erzurumspor' dedi.

Erzurumspor’un son iki sezonda lige tutunmasında önemli rol ve payı olan Sağ bek Celal Hanalp de Erzurumspor dedi. Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı gibi duayenlerini takımda tutan Mavi Beyazlı ekip, efsane haline gelen ve ligdeki ezberleri bozan defansını takımda tuttu.

Erzurumspor Kulübü Kurumsal Web sitesinde yapılan açıklamada;

‘Celal Hanalp’la Sözleşme İmzaladık. Takımımızda 3 sezondur forma giyen başarılı futbolcumuz Celal Hanalp’la sözleşme imzaladık. Erzurumspor Tesislerimizde Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’ın katılımıyla futbolcumuz Celal Hanalp ile 1 yıllık resmî sözleşme imzaladık.

Futbolcumuz Celal Hanalp yaptığı açıklamada; ‘Mavi-Beyazlı forma altında Erzurumspor’un efsaneleri arasına girmeyi ve bu şanlı forma altında nice başarılara imza atmak istediğini ifade etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Dal; ‘Celal kardeşimiz takımımız için önemli bir oyuncu. Gerek çalışkanlığı gerek saha içindeki özverisi ile bizi her zaman mutlu etmiştir. Hem kulübümüze hem de Celal Hanalp kardeşimize güzel bir sezon olmasını diliyorum. Futbolcumuz Celal Hanalp’a bir kez daha hoş geldin diyor, şanlı formamız altında sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.’ Dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi