MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurumspor’dan uyarı!
Spor
11 Ağustos 2023 Cuma 04:05

Erzurumspor’dan uyarı!

Erzurumspor'dan yapılan açıklamada, kulüp sitesinde yer alan yazılım, kod, tasarım, makale, belge, yazı, ses, işaret ve fikir ürünlerinin kısmi veya bütün olarak taklidi, kopyalanması, çoğaltılması bunların her türlü yayın basım vasıtasıyla kullanılması, dağıtılmasının ihlal oluşturacağı bildirildi

Erzurumspor kulübünce yapılan açıklamada, kulüp sitesinde yer alan yazılım, kod, tasarım, makale, belge, yazı, ses, işaret ve fikir ürünlerinin kısmi veya bütün olarak taklidi, kopyalanması, çoğaltılması bunların her türlü yayın basım vasıtasıyla kullanılması, dağıtılmasının ihlal oluşturacağı bildirildi.

Kulüp Kurumsal Web sitesinden yapılan açıklamada, ‘Erzurumspor FK, adı, logosu, ikonu ve 2023-2024 formalarının gerek adı gerekse tasarımı patentlidir. Herhangi bir şekilde kopyalanması, benzerinin kullanılması yasak hak ihlali anlamına gelecektir. Yapılan çalışmalarımız faturalı olmalarının yanı sıra görsel olarakta tasdiklenmektedir.

Herhangi bir şekilde sitede yer alan yazılım, kod, tasarım, makale, belge, yazı, ses, işaret ve fikir ürünlerinin kısmi veya bütün olarak taklidi, kopyalanması, çoğaltılması bunların her türlü yayın basım vasıtasıyla kullanmılası, dağıtılması yasal ihlalleri oluşturucaktır.

Bu gibi hallerde Erzurumspor FK ve bu konuda yetki verilmiş kişi veya kurumlar herhangi bir ön uyarıda bulunmaksızın yasal yolları kullanmasının yanısıra ilgili kurum, kuruluş, kişi ve kişileri açıklama bunlarla alakalı 3. şahıslara duyuru yapma, bildirimde bulunma uygulamasına gidebilecektir. ‘ denildi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi