MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurumlu gıdada Ramazan şoku yaşamak istemiyor
Ekonomi
28 Şubat 2024 Çarşamba 09:08

Erzurumlu gıdada Ramazan şoku yaşamak istemiyor

Erzurum’da yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlar ekmek, et, kadayıf ve süt ile sebze fiyatlarında yaşanması muhtemel suni fiyat artışlarına karşı denetimlerin sıklaştırılmasını istiyor.

Erzurum’da yaklaşan Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlar ekmek, et, kadayıf ve süt ile sebze fiyatlarında yaşanması muhtemel suni fiyat artışlarına karşı denetimlerin sıklaştırılmasını istiyor. Her Ramazan ayında fahiş fiyat şokunu yaşayan vatandaşlar Ramazan ayı öncesi ve ay içinde fiyat denetimi yapılması, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Belediyelerin fiyat ve ürün kalite kontrollerini sıklaştırmasını bekliyor.

Erzurum’da Ramazan ayında en sık yaşanan sorun et temini. Et fiyatlarının yüksek olması sebebiyle Ramazan ayında ET ve Süt Kurumu satış mağazaları sayısının artırılmasını talep eden vatandaşlar, uzun et kuyruklarının yaşanmaması için özel tedbirler alınmasını istiyor. Tarım Kredi Satış mağazalarının yanı sıra Yakutiye, Palandöken ve Aziziye’de ESK satış noktalarının oluşturulmasını bekleyen vatandaşlar et bulamama çilesi yaşamak istemiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi