MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’un 2 ilçesine kaymakam atandı
Bölgeden
27 Ocak 2024 Cumartesi 05:06

Erzurum’un 2 ilçesine kaymakam atandı

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral Erzurum Karaçoban kaymakamlığına,  Iğdır Vali Yardımcısı Zekeriya Murat Şahan Erzurum Pazaryolu kaymakamlığına atandı.

20 ile yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre,  Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral Erzurum Karaçoban kaymakamlığına,  Iğdır Vali Yardımcısı Zekeriya Murat Şahan Erzurum Pazaryolu kaymakamlığına atandı.

Erzurum Valiliği Kaymakam adayı Osman Kurt Yozgat Saraykent kaymakamlığına,  Erzurum Valiliği Kaymakam adayı Ahmet Tan Tokat Reşadiye Kaymakamlığına getirildi.

3 ŞEHRİN EMNİYET MÜDÜRÜ, 127 İLÇENİN KAYMAKAMI VE 20 VALİ YARDIMCISI DEĞİŞTİ

Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 ile yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken yerine Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken yerine Necmettin Öztürk atandı. Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi