MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı
Kültür-Sanat
10 Mart 2024 Pazar 04:33

Erzurum’da hatimle teravih kılınacak camiler açıklandı

ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - 11 Mart Pazartesi ile 9 Nisan Salı günleri arasında, 30 gün olarak idrak edeceğimiz Ramazan ayı başlıyor. Erzurum’da ilk teravih bugün saat 19.42’de eda edilecek. Dadaşlar gece saat 05.03’e kadar sahur yaparak oruca başlayacak, ilk iftar coşkusunu ise Pazartesi günü

11 Mart Pazartesi ile 9 Nisan Salı günleri arasında, 30 gün olarak idrak edeceğimiz Ramazan ayı başlıyor. Erzurum’da ilk teravih bugün saat 19.42’de eda edilecek. Dadaşlar gece saat 05.03’e kadar sahur yaparak oruca başlayacak, ilk iftar coşkusunu ise Pazartesi günü saat 16.42’de yaşayacak.

ERZURUM’DA HATİM İLE TERAVİH KILINACAK CAMİLER

Erzurum Müftülüğü hatimle teravih kılınacak camileri açıkladı. Açıklamaya göre teravih namazı Aziziye ilçesinde Dadaşkent Merkez Camisi, Gözköy Mahallesi Camisi; Palandöken’de Hacı Muhammed Oluroğulları Camisi; Yakutiye’de Ayazpaşa Camisi, Gürcükapı Camisi, Narmanlı Camisi, Üniversite Camisi, Dervişağa Camisi, Gez Camisi ve Şükrüpaşa Camisinde teravihler hatim ile eda edilecek.

Müftülük açıklamasına göre, Oltu’da Aslanpaşa Camisi ve Yeşil Cami, İspir’de Meydanlı Mahallesi Camisi, Uzundere’de Çarşı Camisi, Tortum’da Merkez Cami, Narman’da Merkez Camisinde teravihler hatim ile kılınacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi