MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eren Tozlu gol krallığına gidiyor
Spor
17 Kasım 2023 Cuma 01:36

Eren Tozlu gol krallığına gidiyor

Trendyol 1’inci Ligde geçen sezon 13 gol kaydeden Erzurumsporlu golcü Eren Tozlu, bu sezonun 12’inci haftasında 5 gole ulaştı.

Trendyol 1’inci Ligde geçen sezon 13 gol kaydeden Erzurumsporlu golcü Eren Tozlu, bu sezonun 12’inci haftasında 5 gole ulaştı. Eren Tozlu lig gol krallığı sıralamasında Adanaspor’dan Da Sılva Vıtorıa, Eyüpspor’dan Caner Erkin, Bandırmaspor’dan Doğan Can Davas’la birlikte 4’üncü sırada yer alıyor.

Mavi Beyazlı ekibin bu sezonda da en golcü ayağı Eren Tozlu oldu. Eren 5 golle ilk sırada yer alırken, Celal Hanalp attığı 2 golle ikinci sırayı aldı. Mavi Beyazlı ekipte Mikhail Kenro Rosheuvel, M. Furkan Özhan, Özgür Sert ve Yakup Kırtay 1 gol kaydetti.

Trendyol 1’inci Ligde Eyüpspor’dan Ahmet Kutucu attığı 8 golle ilk sırada yer alırken, bu futbolcuyu 7 golle yine Eyüpspor’dan Prınce Obeng Ampem, 6 golle Kocaelispor’dan Douglas Wıllıan Da Sılva Souza, Sakaryaspor’dan Kabongo Kasongo takip etti.

Adanaspor’dan Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa, Eyüpspor’dan Caner Erkin, Bandırmaspor’dan Doğan Can Davas, Erzurumspor’dan Eren Tozlu 5’er golle 4’üncü sırayı paylaştı. 12’inci hafta sonunda  Eyüpspor’dan Gıannı Salvatore P. Bruno Eyüpspor, Bodrumspor’dan Gökdeniz Bayrakdar, Bandırmaspor’dan Marc Jozefzoon Teksüt, Bandırmaspor’dan Moussa Kalılou Djıtte, Gençlerbirliği’nden Mustapha Yatabare ve Manisaspor’dan Sandro Cesar Cordovıl De Lıma 4 golle sıralamada yer buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi