MENÜ
Erzurum 15°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ETÜ Dış Paydaşlarına katkı sağlıyor
Eğitim
4 Kasım 2021 Perşembe 14:29

ETÜ Dış Paydaşlarına katkı sağlıyor

ETÜ ile Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, iş ve işlemlerinde kullandığı verilerini yönetme ve dönüştürmeyi hızlı ve kolaylıkla yapacakları yazılım geliştirilmesine yönelik taleplerine istinaden işbirliği protokolü imzalandı

Erzurum TTO koordinatörlüğünde ETÜ ile Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, iş ve işlemlerinde kullandığı verilerini yönetme ve dönüştürmeyi hızlı ve kolaylıkla yapacakları yazılım geliştirilmesine yönelik taleplerine istinaden işbirliği protokolü imzalandı. 

ETÜ Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Erzurum TTO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Dumlu, Erzurum TTO personelleri; Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Işıl Karabey Aksakallı ve öğretim elemanlarından Arş. Gör. Uğur Kılıç; Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Müdür Yardımcısı Erhan Çiftgül ve Ziraat Yüksek Mühendisi Suat Cengiz  katıldı.

İmzalan protokol ile Ülkemizde tarımsal üretimi ve potansiyeli güçlü ilimizde, üretim, tarımsal destekleme, hastalıklar ile mücadele gibi saha çalışmalarını yürüten Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Üniversitemizin sorumluluk alanlarındaki altyapı, personel, eğitim, Ar-Ge, etkinlik, öğrenci ile çiftçi eğitimi ve tarımsal yayım hizmetleri gibi konulara ilişkin kararlaştırılan süreçlerin iş birliği içerisinde yürütülmesini sağlamak amaçlanıyor

Rektör Çakmak, yapılan protokolün ekonomik ve kültürel kalkınmanın gelişmesine ve çiftçi eğitimi uygulamalarında kolaylıkların artmasına ivme kazandıracağını ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi