MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dadaşlar Erdoğan’a minnettar
Spor
2 Mart 2024 Cumartesi 04:57

Dadaşlar Erdoğan’a minnettar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a olan özel teveccühü spor organizasyonlarında da bariz şekilde hayat buluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a olan özel teveccühü spor organizasyonlarında da bariz şekilde hayat buluyor. Winter Üniversiade 2011’i Erzurum’a hediye eden, bu organizasyonlarla Erzurum’un Dünya Kış Sporları destinasyonu olmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez 2023 Kış Deaflympics’i Erzurum’da gerçekleştirerek dadaşların bir kez daha gönlünü kazandı.

27 Ocak 2011 - 6 Şubat 2011 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen 25. Winter üniversiade organizasyonu ile Erzurum dünya çapında kış spor ve turizm tesislerine kavuşmuş, organizasyonda 3 bin 500 sporcu buluşmuştu. Organizasyonla Büyükelçiler Konferansı Erzurum’da yapılmış, il diploması tarihine geçmişti.

Ukrayna İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Leonid Kasitskyi Türkiye'nin 2023 Kış Deaflympics organizasyonunu övdü. Kasitskyi, Türkiye Organizasyon Komitesi ve ICSD'nin her şeyi son derece profesyonel bir şekilde tek bir yerde bir araya getirme konusunda mükemmel bir iş çıkardığını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi