MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydemir’den ‘Sahada Sanayici Buluşması’
Siyaset
1 Eylül 2022 Perşembe 13:24

Aydemir’den ‘Sahada Sanayici Buluşması’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, sahada istişare ve görüş alışverişi çalışmalarına 1’inci Organize Sanayi Bölgesinde devam etti.

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, sahada istişare ve görüş alışverişi çalışmalarına 1’inci Organize Sanayi Bölgesinde devam etti. Bölgedeki yatırımcı ve sanayicilerle bir araya gelen Milletvekili Aydemir il üretim sinerjisi, yatırım maliyetleri, tedarik zinciri, hammaddeye ulaşım, pazara erişim odağında tespitleri aldı, beklentileri kaydetti.

ÜRETİM EKENLİ İSTİŞARELER

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı, Dadaşkent Belediyesi eski Başkanı Ensar Coşkun, AK Parti İl Teşkilatı Başkan Yardımcısı Emrah Öztürk, AK Parti Aziziye Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Gündekal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, Aziziye’nin her alanda bir üretim merkezi haline geldiğini, buna katkı sunan herkesim ve herkese müteşekkir olduklarını bildirdi.

AZİZİYE SANAYİDE ÇEKİM MERKEZİ

Aziziye’nin konumu itibariyle üretim odaklanmasına müsait şartlar içerdiği, fiziki potansiyel yanında işgücü kaynakları bazında da cazibe oluşturduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ilçenin son 20 yıllık süreçte bir sanayi merkezi haline geldiğini, Gebze, Bandırma gibi yatırımda cazibe oluşturan marka ilçeler arasına girdiğini vurguladı.

MARKA İLÇELER KONSEPTİ

Marka ilçeler Konseptini sıkça dile getirdikleri, Erzurum’un tüm ilçelerini kaynak, imkan ve potansiyelleri bazında öne çıkaracak değerler çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Bunun Aziziye’de de gerçekleştiğini görmenin hazını yaşıyoruz. Termal Kentler arasında yer alan ilçemiz, aynı zamanda bir sanayi ilçesidir. Bu alanda bir Türkiye markasıdır. ‘ dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ’

Milletvekili Aydemir ilçedeki iktisadi dönüşüme öncülük eden AK Parti Teşkilatları, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı kutlayarak, ‘ Marka ilçeleri konsepti kaydında bizlere ufuk çizen, her türlü imkan ve desteği sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. ‘ dedi.

1’İNCİ OSB’DE GÖZLEM, İNCELEME, DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE ZİYARETİ

AK Parti heyeti ile birlikte 1’inci OSB alanında gözlem, inceleme, değerlendirme ve istişare ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydemir, fabrikalar ve üretim merkezlerinde sanayicilerle buluştu.  Tekstil, mobilya, depolama, hububat işleme, çelik eşya üretimi alanlarında imalat gerçekleştiren sanayicilerin konuğu olan heyet üreticilerden bilgi aldı, Erzurum’da yatırım fırsatları üzerinde karşılıklı görüş bildirimi yaptı.

‘YATIRIMCILARIN EMRİNDEYİZ’

Erzurum’da yatırım gerçekleştiren sanayicilerin emrinde olduklarını, yatırım yapacak herkese destek olduklarını kaydeden Milletvekili Aydemir, sanayicilerin istihdamda yoğunlaşmayı il odaklı gerçekleştirmelerinin, ildeki eğitimli işgücüne, istihdama ciddi katkı sağladıklarını, aynı zamanda mesleki eğitimde de rota oluşturarak gençlere imkan sunduklarını aktardı, yatırımcılara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi