MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Türkiye, son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktı'
Eğitim
13 Nisan 2023 Perşembe 00:43

'Türkiye, son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktı'

Özer, Türkiye’nin son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktığını belirterek, “Bu yolculuk, halka hizmet yolculuğuydu. Tamamlanan tüm eksiklikler ile ‘Türkiye Yüzyılı’na Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yelken açmak üzereyiz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye’nin son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktığını belirterek, “Bu yolculuk, halka hizmet yolculuğuydu. Tamamlanan tüm eksiklikler ile ‘Türkiye Yüzyılı’na Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yelken açmak üzereyiz” dedi.
“Türkiye, son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktı”
Bakan Özer Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Devlet ve milletin el ele vererek, depremden etkilenen illeri deprem öncesindeki haline dönüştürmek adına her türlü çabayı sarf edeceklerini belirten Bakan Özer, “Türkiye son 20 yılda yepyeni bir yolculuğa çıktı. Bu yolculuk, halka hizmet yolculuğuydu. Çünkü bu topraklarda ‘insanların en hayırlısı insanlara en faydası olandır’ düsturu geçerlidir. Bu coğrafya Yunus Emre’nin Mevlana’nın gönül coğrafyası yaptığı topraklardır. İşte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eğitimden sağlığa her alanda vatandaşımızı hizmetle buluştuğu, yaşamının niteliğinin arttığı bir dönem oldu” dedi.
“Tamamlanan tüm eksiklikler ile ‘Türkiye Yüzyılı’na Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yelken açmak üzereyiz”
“Şimdi bu 20 yılda yapılanlar ile Cumhuriyet’in ilk 100 yılının eksikliklerinin tamamlandığı bir yüzyıla tanıklık ettik” diyen Bakan Özer, “Şimdi, tamamlanan tüm eksiklikler ile yepyeni bir yüzyıla yani ‘Türkiye Yüzyılı’na Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yelken açmak üzereyiz.” ifadelerine yer verdi.
Bakan Özer ve partililer sonrasında programa katılanlar ile fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi