MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Öğretmenler aydınlık geleceğin mimarları'
Eğitim
24 Kasım 2023 Cuma 13:11

'Öğretmenler aydınlık geleceğin mimarları'

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Çomaklı mesajında şu ifadeleri kullandı:

‘Mukaddes kitabımız “Oku” emri ile başlar; "İlmin adresi Çin olsa gidip almaktan geri durma" diye yol gösterir bize. Modern dünyanın hızla gelişen, geleceğin teknolojisini üretmeye niyetlenen, olduğu yerde saymayan, ne dostlarından ne de düşmanlarından geri kalmamak için hep ileriye dönük çalışan, ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarı öğretmenlerimizdir.

Muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmemiz için yılmaz ve yorulmaz bir gayretle çalışan, genç nesilleri 'gelecek' olarak emektar elleriyle şekillendiren yine öğretmenlerimizdir.

Eğitim camiasının çalışanları olarak, hayata hazırladığımız her öğrencinin geleceğe uzanan köklü bir çınarın dalları gibi Türkiye’nin yeni vizyonunda yerini aldığını görmekten dolayı gururlu ve mutluyuz.

Dünyadaki yerini günden güne sağlamlaştıran Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini, hiç kuşkusuz öğretmenler atmaktadır. Bu bilinçle üzerimizde emeği olan bütün öğretmelerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum…’

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi